marți, 31 august 2010

Evomag a redus preturile produselor cu 100%

Nu de mult timp emag.ro a avut aceeasi problema cu site-ul. Acum s-a intamplat si evomag.ro. Pentru cateva clipe clientii magazinului virtual au avut sansa vietii lor, si-au putut cumpara produse reduse la 100%.


4 comentarii:

  1. Cu siguranta este o eroare software. Se mai intampla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca au anulat comenzile. Am depus plangere la OPC impotriva evomag.ro Sper ca se va solutiona ca in cazul emag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ANONIM, tu chiar ai mult timp. Pai cum te astepti tu logic vorbind sa cumperi un produs de 5 lei desi el costa 5000 RON!!! Tu chiar stii ce sunt aia bani? Ai mai mult de 15 ani? Stii ce este aia MUNCA si nu cerseala, milogeala, gretisme? Toti blamati. Du-te si munceste! Nu toata lumea fura in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Evident,sunt penibili oamenii care incearca sa profite la maxim de munca(greselile) magazinelor online.Cat tine de Evomag,m-am convins demult sa nu mai cumpar vreodata de la ei,nu e prima greseala de genul.Nu stau departe de ei si par foarte ok,desi sunt convins ca toate comentariile alea pozitive nu sunt toate ale lor.Comenzi preluate tarziu,nu raspund VREODATA la telefon -service sau la cele expuse pe sit,am trimis de mai multe ori un singur mail cand vroiam informatii despre o camera,chiar si la mai multe adrese del a ei,nu se sinchisesc deloc sa raspunda,poate nu e timp sau nu stiu cu ce se mananca.

    RăspundețiȘtergere

Comenteaza